Solcellspaket

Testa våra solcellspaket

För att göra det enkelt att välja så har vi utvecklat ett antal olika solcellspaket. De olika paketen är inriktade på vilka krav du som kund har för just din fastighet eller installation. Och om det är för privat eller kommersiellt bruk. Det kan t ex vara viktigt med hur panelerna ser ut om det är en villa jämfört med om det är en industribyggnad där panelerna inte syns.

Vilket system passar dig?
Villa standard

I detta segment är det paneler av högsta kvalitet och med en nästan svart yta. Detta alternativ är det absolut vanligste bland våra kunder och ger en snygg och effektiv anläggning.

BRF

För bostadsrättsföreningar har vi kompletta system med hög prestanda. Då panelerna sällan syns, så är det istället fokus på högre effekt.

Villa premium

Är det estetiska av yttersta vikt har vi givetvis paneler för detta också. Panelerna är då helt svarta och installeras med helsvarta montagesystem i aluminium. Resultatet blir en totalsvart homogen yta med högverkningsgrad och god stil. Denna typ av paneler brukar också användas när man bygger in dem i taket – dvs ersätter t ex tegel.

Lantbruk

Lantbruk har ofta stora tillgängliga plåttak och stort energibehov – ofta med batteridrift. Så dessa system är även de med fokus på maximal effekt och möjlighet till ödrift då man måste ha ström till t ex djur även om nätet är nere.